Onze Familie - Introductie

Je gezin, je kinderen en kleinkinderen zijn belangrijk als je naar een plaats ver weg verhuist. Toen we weggingen hadden onze beide zoons al een relatie en woonden samen, maar er waren nog geen kleinkinderen. Onze kinderen waren erg enthousiast over onze plannen en waren trots op hun ouders , die zo iets toch maar aandurfden. Nu zijn er de kleinkinderen en dan wordt alles toch wat anders. Ze hebben nu minder tijd voor ons. Logisch, want het werk, de kinderen, de kinderopvang, de school; het vergt allemaal erg veel tijd. Er is nu ook veel minder tijd om "even" naar Frankrijk af te reizen. Tijdens onze bezoeken aan Nederland, tanken we even bij. Het is hard werken, want naast de kinderen leggen we ook bezoeken af aan andere familie en vrienden. Maar we komen steeds weer erg voldaan thuis. Dan kunnen we er weer even tegen. Gelukkig is er de telefoon en het internet.

Hans & Dinie van den Bos

Wij, Hans en Dinie, zijn op 9 september 1970 te Vlissingen getrouwd. Wij hebben twee zonen, die beiden in Koudekerke (Zeeland) geboren zijn; - Erik op 19 januari 1972 - Ivar op 3 december 1974. Hans is uit Noord Brabant afkomstig, geboren in Vught en opgegroeid in Dongen. Dinie is een echte Zeeuwse, geboren te Breskens en opgegroeid in Oost-Souburg. Na ons huwelijk zijn we in Koudekerke (Walcheren) gaan wonen en daar zijn we gebleven tot april 2000. Hans werkte als marineofficier. Dinie is, nadat de kinderen beiden op school waren, bij een bank gaan werken. Na het functioneel leeftijdsontslag van Hans is ook Dinie gestopt met werken en zijn we verhuisd naar ons huidige adres in Frankrijk.

Hiernaast een foto van toen het allemaal begon, lang, lang, geleden.

trouwfoto

Erik en Marjolein van den Bos

Onze oudste zoon Erik werkt als civiel ingenieur bij een schade expertise bureau. Hij is in mei 2003 getrouwd met Marjolein. Ze wonen in Hellevoetsluis.
Hij is idolaat van windsurfen maar mag ook graag mountainbiken. Maar daar heeft hij nu, met twee kinderen om zich heen, veel minder tijd voor. Hij heeft Rijkswaterstaat geassisteerd bij de wrakopruiming in de Westerschelde. Daar heeft hij Marjolein leren kennen. Zij is afkomstig uit Vlissingen, is erg muzikaal en speelt bugel in het orkest "De Hoop" uit Stellendam. Zij werkt in verkoopafdeling bij een aardappelfabriek in Hellevoetsluis. Op 3 september 2007 verrasten zij ons met een wolk van een kleinzoon, die ze Guyon hebben genoemd. Op 6 oktober 2010 werd onze kleindochter Luna Sophie geboren. Wij zijn heel erg blij met hun.

Erikmarjo
Guyon Luna

Ivar van den Bos en Patricia Rössel

Onze jongste zoon Iva, heeft een technische opleiding gevolgd en werkt als vertegenwoordiger voor een technisch groothandelsbedrijf en woont samen met zijn vriendin Patricia in Koudekerke. Hij is gek van voetbal en voert al vele jaren diverse taken uit in de organisatie van de lokale voetbalclub VCK. Door een hardnekkige blessure voetbalt hij zelf niet meer. Na een tijd op een mountainbike te hebben rondgereden is hij gaan hardlopen. Hij neemt nu deel aan vele duurlopen waaronder de marathon van Rotterdam. Hij is een echt dorpsmens en kent er vrijwel iedereen. Door zijn werk kent hij heel veel mensen in Walcheren en voor nieuwtjes uit de streek moet je bij hem zijn. Patricia werkt bij een drogisterij en heeft zich gespecialiseerd in schoonheidsartikelen. Tot hun, maar ook onze grote vreugde werd op 14 januari 2007 een schat van een kleindochter, Raisha, geboren. Op 3 juli 2009 werd tot onze grote trots onze kleinzoon Kaylan geboren.
Wij voelen ons erg rijk met hun.

 Ivarpatr
  
ivar patrice kaylan raishat121 Raisha Kaylan

ANDOR

  Andor

Andor was onze trouwe viervoetige vriend (Border Collie) die dertien en een half jaar bij ons heeft mogen zijn. 
Helaas hebben wij hem in mei 2013 moeten laten inslapen omdat hij ging lijden onder zijn ziekte aspergillose, een schimmel infectie in de voorhoofdsholtes. 
Wij besloten toen om geen hond meer te nemen, maar Hans miste zijn vriend heel erg. Wandelen zonder hond was voor hem als fietsen zonder fiets. 
Hij werd er echt ongelukkig onder. Dus kwam er toch weer een hond.......


DUTCH
Dutch20
Dutch en Hans zijn onafscheidelijk. Waar de een gaat vind je de ander. Dutch werd op 25 april 2014 geboren en kwam zeven weken later deel uitmaken van ons gezin. 
Hij heeft zijn plaats daarin helemaal opgeëist. Het is een vrolijke en levenslustige vriend die veel leven in de brouwerij brengt. Hans loopt weer uren per dag met hem. Dutch is gek op de tuin en op balletjes. Hij is onvermoeibaar in zijn spel en doet ons weer jong voelen.